Olieverfschilderij uien met uienschillen.

uien


“Twee uien”

Olieverf op board
18 x 24 cm (Verocht)


© Joke Klootwijk 2011

Ik ben nu aan een serie schilderijen bezig in olieverf met het thema Licht/donker. Ik had de prachtige foto’s gezien op flickr.com/photosvan Claudetteen heb haar gevraagd of ik daar één of twee foto’s van mag gebruiken voor mijn thema. Dat was voor haar geen probleem. Dus bedankt Claudette voor het gebruik van zo’n mooie door jou gemaakte foto!Het thema Licht/donker is zeer uitgebreid, dus dat kan fruit, groente of landschap worden. Maar ik hou mij daar nu even een tijdje mee bezig, omdat mij dat momenteel erg boeit om dat te schilderen in olieverf. U kunt contact opnemen als u geïnteresseerd in het laten maken van een opdracht via joke@aquarelleren.nl

U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.
Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending, verzendkosten en aankoop van een schilderij on-line.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × twee =