Olieverf/acryl schilderij Challenge 24

challenge paint and draw together 24

Olieverf/acryl
” Kan met blauwe bloemen Challenge 24”
,
maat 14 x 14 cm op wit acryl houten paneel

© Joke Klootwijk 2011

Dit schilderijtje is te koop via deze website voor euro 75,00 + verzendkosten
Het paneeltje heeft een ophanghaakje aan de achterzijde, dus kan zo zonder lijst aan de muur gehangen worden.

Dit A la prima olieverf/acryl schilderijtje van 14 x 14 cm is geschilderd n.a.v. de Challenge nr. 24 van Paint and Draw Together. Een website waar met vaste regelmaat prachtige foto’s worden geplaatst van onderwerpen die daarna geschilderd kunnen worden. Op dit blog worden alle ingezonden schilderijen dan gepubliceerd. En men geeft elkaar tips en aanwijzingen als, dat nodig is.

Mijn schilderij is geschilderd met de zogenaamde uithaal methode. Eerst schilder je de hele achtergrond een voorstelling in de donkere kleuren en daarna haal je met terpentine en een doek de voorstelling weer te voorschijn. Daarna schilder je de voorstelling met de lichtere kleuren, zodat het wit van het paneeltje nog op sommige plekken door de verf heen schijnt.

Een leuke  Challenge!

U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.
Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien + een =