Schets in houtskool, naaktmodel

studieschets

Studie in houtskool en wit pastelkrijt op
ecoline geverfd tekenpapier
maat 65 x 50 cm.

© Joke Klootwijk 2012

De Portret- en Model klas is weer begonnen na een lange kerstvakantie van 3 weken. Voor de vakantie hadden we model Tom al een keer gehad, dus na vandaag komt hij nog twee keer poseren.

Met deze studie laat ik de hele opbouw van mijn tekening zien, van kalligrafische lijnen tot licht/donker verhoudingen. Dit vind ik mooi, maar het is ook belangrijk om naderhand nog te weten wat ik gedaan heb en hoe iets opgebouwd wordt, want van deze studie zou ik een compleet schilderij kunnen maken, omdat ik alle informatie van het model in mijn studie verwerkt heb.

Volgende week een studie in kleur maken van een andere pose. Ik weet nog niet of ik olieverf of acryl ga gebruiken, dat zie ik dan wel weer.

U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.
Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + twaalf =