Portret in aquarel van model Eva

Plein air model

Studie van een portret
in aquarel van model Eva
maat 36 x 26 cm.

© Joke Klootwijk 2012

Ik ben de hele week in mijn atelier bezig geweest om het model van verleden week in olieverf, in pastel en in aquarel te schilderen. Ik had mijn schetsen en mijn olieverf schets van de modelklas en ik mocht een foto van haar gezicht maken als referentie. Ze heeft een heel moeilijk gezicht om te schilderen ook door de belichting. De leraar had de lampen zo gezet dat er over het midden van haar gezicht een schaduw valt.
Uiteindelijk ben ik alleen over dit portret in aquarel tevreden, de rest heb ik weggegooid.

U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.
Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − vijf =