Studie in potlood van model Vera

voorstudie voor een aquarel

Voorstudie potlood tekening op papier voor een aquarel

© Joke Klootwijk 2012

Dit is een studie tekening in potlood van mijn medestudent Vera van verleden week. Ik mocht een foto van haar maken toen ze poseerde omdat ik een aantal schilderijen wil maken van haar. Ze heeft prachtig lang rood/oranje haar en een mooie kop om te schilderen. Ik heb naar aanleiding van haar foto een potlood tekening gemaakt, zodat ik als ik in aquarel ga werken goed kan zien waar de licht en donker partijen zitten.

Bent u geïnteresseerd in een schilderij dan kunt u mij vrijblijvend mailen joke@aquarelleren.nl
U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.
Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 + zeventien =