Studie/Kopie naar Sarah Lamb

Kopie Sarah Lamb olieverf op paneel, maat 14 x 14 cm te koop

Olieverfschilderij “kopie/studie naar Sarah Lamb”
maat 14 x 14 cm op paneel
© Joke Klootwijk 2013

 

Regelmatig bestudeer ik schilders wiens werkwijze ik bewonder. Ik zou graag een workshop bij deze schilders willen volgen, maar dat gaat nu eenmaal niet, dus ben ik aangewezen op zelfstudie. Dan probeer ik meestal een stukje uit een schilderij te schilderen en zo goed mogelijk de kleuren te benaderen. Het is geen exacte kopie zodat elke druif en/of aardbei op de goede plek staat, maar het gaat meer om het algemene beeld.

Dit maal heb ik een gedeelte uit een schilderij van Sarah Lamb geschilderd. Zij schildert mooie stillevens met een beperkt palet en “muted colors” dit betekent dat elke kleur intensiteit verzwakt wordt door een klein beetje complementaire kleur toe te voegen aan de tube kleur.

Voor nog meer gebakjes kijk op olieverfschilderen.nl

Bent u geïnteresseerd in dit schilderij dan kunt u mij vrijblijvend mailen joke@aquarelleren.nl voor prijs en bijzonderheden.
U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.
Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − tien =