Olieverf studie portret opzet 1e laag

Olieverf 1e opzet-Model Anne

Portret studie in olieverf van Model Anne.
maat 60 x 50 cm op olieverf papier.

© Joke Klootwijk 2014

Vandaag ben ik gestart met de opzet van mijn olieverf studie van ons model in de modelklas. Ik heb mijn schets van verleden week gebruikt als leidraad en maat voor deze studie. Ik ben iets meer opzij gaan staan in de klas zodat ik een geheel profiel te zien kreeg, dus de schets van verleden week is aangepast, met name bij het oor, de neus en het achterste oog.

De leraar vroeg ons om voor alles een aangepaste felle achtergrond kleur te gebruiken, dan konden we de huidkleuren daar op aanpassen.

Volgende week gaan we veer verder, mijn blauw bleef te lang nat zo kon ik niet voldoende lichtrandjes zetten over de neus en het haar en het oor, iets wat ik zeer moeilijk vind, moet ik nog goed schilderen.

 

U kunt contact opnemen als u geïnteresseerd bent in het laten maken van een portret in opdracht via joke@aquarelleren.nl

U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.

Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen − 1 =