Olieverf studie van een live model

Olieverf Model Rhoda 2014 1e opzet
Olieverfstudie Model “Rhoda 2014”
1e opzet, maat 50 x 40 cm

© Joke Klootwijk 2014

 

Vandaag zijn we begonnen aan een live portret studie van ons model op de portretklas.

Van te voren heb ik mijn papier ingesmeerd met verdunde gele oker en een week laten drogen.

Daarna heb ik op school de kop getekend met verdunde gebrande omber, na een paar keer corrigeren ben ik in de natte bruine verf de huidskleuren gaan schilderen. Dit heb ik ook gedaan met verdunde verf.

Volgende week hebben we op de Goede Vrijdag geen school. Die week daarna probeer ik het schilderij af te krijgen omdat ze daarna nog een keer terug komt en dan wil ik ook nog graag een pastel tekening van haar maken. De leraar had op de achtergrond een groen stuk papier gehangen en ze had een kerrie kleur shirt aan dus die kleuren hebben allemaal invloed op haar huidskleur. Best ingewikkeld allemaal, maar wel leuk!

U kunt contact opnemen als u geïnteresseerd bent in een schilderij  joke@aquarelleren.nl

U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.
Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 3 =