Aquarel studie portret, maat 35 x 29 cm

Aquarel portret studie Tom, maat 35 x 29 cm op aquarel papier

Aquarel studie “Model Tom”,
maat 35 x 29 cm op aquarel papier

© Joke Klootwijk 2014

Van mijn plein air model tekening van de portret- en modelklas heb ik een portret in aquarel gemaakt.

Ik krijg op school bijna geen kans om in aquarel te werken, omdat alles snel geschilderd en getekend dient te worden en aquarel te langzaam droogt, daarom gebruik ik mijn eigen model teken studies vaak om een aquarel van te maken, zo ook met dit portret! Dit is ook de reden waarom ik mijn zwart/wit tekeningen op school al teken met licht en donker zodat ik dit thuis nog weet en dit kan gebruiken met mijn kleuren.

Dit is een portret uit de serie portret- en model in aquarel
U kunt contact opnemen als u geïnteresseerd bent in deze of een ander schilderij of als u een opdracht overweegt joke@aquarelleren.nl

U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.
Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien + vier =