Plein air Ezel James Coulter te koop (tweedehands)

James Coulter 2e hands pleinair ezel te koop

Te koop wegens overcompleet een mooie gebruikte 3 jaar jonge buitenschilder ezel met palet, statief en toebehoren.

Open geklapte maat pallet 85cm

Dicht pallet maat 42 x 28 cm diepte 2 cm.

Open box ezel te koop 2e hands

Ook zeer handig om binnen te gebruiken en als u hem buiten gebruikt kan hij ook ingesteld worden om er achter te zitten op een campingstoel o.i.d. Alleen het pallet gebruiken op een tafel kan ook!

Snel en eenvoudig op te zetten en alles past compact in een grote rugzak, er zitten losse hulpstukken bij zoals, diverse maten houders voor canvas dragers, voor dunne boards, voor grotere boards, een kunststof penseelhouder, het statief zit in bijpassende draagtas.

Open box easel te koop

Het Midden palet is van begin af aan gebruikt met een zelf (eenvoudig weer weg te halen) perspex plaat als palet. Dit betekent dat het er allemaal gloednieuw en ongebruikt uit ziet alleen op de zij paletten zitten wat vlekjes van terpentine dus weinig tot GEEN gebruikssporen ook niet op het statief.

tweedehands buitenezel te koop

Nieuwprijs vanuit Amerika geïmporteerd $ 330,00 dit is de aanschafprijs van alleen het statief en het palet en 2 kleine paneelhouders, zonder de extra bijgeleverde hulpstukken, exclusief de INVOERRECHTEN en de verzendkosten vanuit Amerika. Kijk op Art Box and panel voor alle info en prijzen.

Mijn prijs bedraagt euro 220,00 geheel compleet + verzendkosten van Euro 20,00 binnen Nederland, en zonder verzendkosten als u hem na telefonisch overleg komt afhalen en bezichtigen op mijn atelier.
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.