Faq’s

Als ik een olieverf schilderijtje of aquarel online bij je bestel en bij ontvangst valt het toch tegen. Kan ik het dan weer terugsturen en krijg ik mijn geld retour?

U heeft altijd binnen Nederland gegarandeerd 30 dagen volledige retour garantie. Dit betekent dat u het schilderijtje in de originele verpakking (op uw kosten en met ontvangstbewijs) aan mijn adres retourneert. Bij ontvangst van het retour gezonden schilderijtje krijgt u onmiddellijk uw geld teruggestort. Wilt u mij daar dan s.v.p. eerst over bellen of mailen, zodat ik weet dat het pakketje weer teruggestuurd wordt!.

Voor het buitenland geldt: 30 dagen volledige retour garantie minus retour kosten.

Hoeveel bedraagt de prijs van een schilderijtje?

De prijs van een klein schilderijtje staat onder de betreffende foto van het kunstwerk. Ook staat er soms een link waar u veilig  kunt kopen via EBAY. Soms wordt u rechtstreeks verbonden met PayPal. Klik gewoon op de link onder het schilderij dan ziet u vanzelf waar u naar verwezen wordt. Staat er geen prijs bij, dan kunt u vrijblijvend prijs opvragen via email of telefoon.

Hoeveel bedraagt het bedrag van de verzendkosten?

Verzendkosten zijn € 4,35 Brievenbus post binnen Nederland tot en met maat  brievenbus. Binnen NEDERLAND, voor Internationaal vraag prijsopgave.

Verzendkosten voor het buitenland zijn afhankelijk van de geldende vervoersbedrijf prijzen.Vraag vrijblijvend prijsopgave. Meestal is dat rond de euro 25,00.
Dan wordt het schilderij goed verpakt verzekerd met ontvangstbewijs verstuurd aan het door u opgegeven adres.

Betreft het een cadeau verpakking dan dient u dat te vermelden, deze cadeauverpakking is gratis. Ook kunt u dan een adres opgeven waar het cadeau naar toe gestuurd dient te worden, als u zelf geen tijd heeft dit te verzorgen.

Wat als ik een schilderijtje bestel en het komt niet bij mijn adres aan?

Uw bestelde schilderij wordt verzekerd met ontvangstbewijs aan u opgestuurd, met een sticker erop “alleen af te geven aan de geadresseerde. Niet aan buren en/of bij de voordeur achterlaten.”. Mocht u het pakketje toch niet ontvangen, dan krijgt u uw geld ook gegarandeerd teruggestort.

Als het schilderijtje beschadigd blijkt, wat dan?

Het is bijna niet mogelijk dat het schilderijtje schade oploopt onderweg bij de post, maar gebeurt dit wel, dan krijgt u ook gegarandeerd uw geld teruggestort. De schilderijtjes worden in een goede degelijke verpakking verstuurd.

Wat als ik het schilderijtje niet online wil bestellen maar eerst wil komen bekijken, voordat ik tot koop overga?

Als u van te voren belt om een afspraak te maken, dan bent u van harte welkom in mijn atelier in Middelburg om het betreffende schilderij en andere schilderijen te bezichtigen. Dit alles zonder koopverplichting!

Ook neem ik vaak kleine schilderijtjes mee naar de diverse Kunst routes waar ik exposeer.

Wordt het schilderij van mijn bestelling afgeleverd met een lijst er om heen?

De prijs die op mijn website genoemd wordt bij een schilderij is altijd zonder lijst tenzij anders vermeld.

Zit er wel een lijst om een olieverfschilderij of een passe-partout bij een aquarel dan wordt dat duidelijk vermeld op mijn website en de betreffende lijst en passe-partout wordt getoond op een foto, zodat u weet wat u ontvangt.

Over de olieverfschilderijen: Alle schilderijen zijn uniek, gemaakt met de beste kwaliteit verf en/of dragers. Elk stuk is gesigneerd aan de voorkant met een handtekening of monogram en permanent aan de achterzijde.

Tenzij anders vermeld, zijn de schilderijen op canvas aan de zijkanten mee geschilderd (op kleur, niet in detail)
Aquarellen en/of paneeltjes dienen door u zelf ingelijst te worden. Zie hieronder de vraag: Is het moeilijk om zelf een paneeltje of een canvas doek in te lijsten?

Is het moeilijk om zelf een paneeltje of een canvas doek in te lijsten als ik het niet zo aan de muur wil hangen?

U kunt zelf een bak lijstje kopen bij een lijstenmaker, een kunstenaarswinkel of een Xenox winkel.  De maat van de canvas doekjes van 15 x 15 cm en 20 x 20 cm en 30 x 30 cm die ik schilder is een standaardmaat. U zet dit met twee kleine schroefjes in de achterrand van het houten frame van het canvasdoek in het baklijstje vast.

Een aquarel kunt u zelf in een kant en klare lijst doen, mits u er eerst een passe-partout voor koopt. U legt de aquarel + passe-partout omgekeerd op het schoon gemaakte glas in de lijst en dan sluit u de achterkant van de lijst.

Bij een houten MDF paneeltje is dit anders, daar kunt u een lijstje voor  laten maken bij een lijsten winkel of u hangt het zo aan de muur met het meegeleverde plakhaakje aan de achterkant.