Profiel

Vanaf 1984 schilder ik, eerst met olieverf, daarna vanaf 1993 met aquarelverf en olieverf en pastel en soms met acrylverf. Sinds 2002 ben ik professioneel werkend aquarellist/olieverf schilder.

Ik heb teken-, schilder- en kunstgeschiedenis lessen gevolgd aan het Albeda College te Rotterdam en het KWB in Barendrecht. Verder heb ik aquarel cursussen en workshops gevolgd in binnen- en buitenland, bij voorkeur bij schilders die ik bewonder om hun schilderstijl.

Nog steeds volg ik wekelijks de lessen portret- en model schilderen in Vlissingen. Ook ben ik aangesloten bij de Zomer Buitenschilders groep van Middelburg, die vanaf half april tot ver in september actief één maal per week met elkaar buiten schildert in en rond Middelburg, Zeeland.

Mijn werk is zeer toegankelijk en veel van mijn schilderijen zijn in het bezit van privé-verzamelingen en tal van bedrijven.
Ook ben ik beschikbaar voor het maken van werk  in opdracht.

Vraag vrijblijvend informatie over prijs en mogelijkheden.

Schilderen is zeer boeiend en veelzijdig en daar wil ik andere mensen ook graag enthousiast voor maken. Dit doe ik o.a. door het geven van workshops aquarelleren en olieverf en het schrijven van online olieverf en Soft pastel workshops.

Van 2000-2010 ben ik geselecteerd deelnemer geweest aan de KunstRoute Barendrecht (oude stijl) een evenement dat het eerste weekend in oktober werd gehouden in Barendrecht. (Z-H)

Van 2005 tot 2008 lid van het Europees Aquarel Instituut te Brussel en tevens vertegenwoordiger voor Nederland van het Instituut.

Van 2004 t/m 2006 Docente aquarelleren in Nieuwerkerk a/d/ IJssel bij het Nut.

Van 2006  lid van de Koninklijke vereniging beeldende kunstenaars van België.(KVBKB)
Van 2010 – 2013 lid van de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars.
Sinds 2010 lid van de Zeeuwse Kunstenaars

In juli 2009 gast-deelnemer aan de Middelburgse Kunst- en Cultuurroute als gast van Gemma van der Hoogte.

In mei 2010 deelnemer aan de Kunstmanifestatie Sea of Art.

In juli 2010 gast-deelnemer aan de Kunst- en Cultuurroute  Midden Walcheren.

2 en 3 oktober 2010 deelnemer aan het 10 jarig jubileum Kunst Route Barendrecht.