Start weblog

aquarellen, olieverf en softpastelsIntroductie van een weblog om de bezoekers van mijn website op de hoogte te houden van mijn schilder activiteiten en mijn nieuwste schilderijen, die ook regelmatig via mijn weblog te koop worden aangeboden.

Ik schilder in olieverf, maar ook in aquarel en soft pastel. Omdat ik het hele schooljaar een portret- en model klas schilderen volg en het  momenteel schoolvakantie is, houd ik mijzelf bezig met allerlei andere thema’s zoals stillevens, oud roest, of eieren. Het formaat van deze regelmatige oefeningen in schilderen is klein en daar is altijd wel een plekje voor te vinden. Zodoende bied ik deze schilderijen te koop aan via dit weblog. Alle schilderijen worden aangeboden zonder lijst en excl. verzending.

Over de schilderijen: Alle schilderijen zijn uniek, gemaakt met de beste kwaliteit verf en/of dragers.Elk stuk is gesigneerd aan de voorkant met een handtekening of monogram en permanent aan de achterzijde.

Tenzij anders vermeld, zijn de schilderijen op canvas aan de zijkanten mee geschilderd en hebben een draad om direct zonder lijst op te hangen aan de achterzijde. (dit geldt niet voor paneeltjes en aquarellen)
Aquarellen en paneeltjes dienen door u zelf  ingelijst te worden.

Leuk idee om zo’n klein schilderijtje cadeau te doen, want voor een aantrekkelijke prijs heeft u al een origineel olieverf schilderij om zo een jarige of een kunstliefhebber mee te plezieren.

U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie. Alle schilderijtjes worden verzekerd op naam verzonden.

Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een olieverf schilderijtje on-line.

——————————————————————————————————————————————–

I paint in watercolor and in oils, my artworks are for sale. You can buy safe online, with Paypal.

About the art: All paintings are one of a kind originals created with archival quality materials. Each is signed or initialed on the front and permanently labelled on back. Unless otherwise noted, paintings are “side painted” and have wire across backs. Thus, they are ready for display without a frame. (only for canvasses)
I do paint also on panel and they have to be framed!.

These artworks are for sale, so if you’d like to purchase the painting just click on the buy artwork button below each painting or you can email me:  joke@aquarelleren.nl