Deelname Kunst Route Midden Walcheren

Momenteel ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor de KunstRoute Midden Walcheren. Ik ben als gast uitgenodigd en mijn bezoekadres is: De Middellandse Zeetuinen van de heer Uilenbroek Middelburgseweg 17, Grijpskerke. Middellandse Zeetuin

29, 30 en 31 juli 2010 is de Kunst- en Cultuurroute Midden Walcheren in Serooskerke en Grijpskerke. Met het thema: ” Zo rijk als de zee diep is.” Dit thema is meegegeven als inspiratie voor elke kunstenaar om daar een kunstwerk van te maken, deze kunstwerken zullen geëxposeerd worden op de algemene overzichts expositie waar u dan vast van elke deelnemer een werkstuk kunt bekijken om zodoende te bepalen welke kunstenaars u wilt bezoeken.
Programma boekjes met relevante informatie zijn te verkrijgen op elke locatie, bij de VVV in Middelburg en het gemeentehuis in Domburg. Tevens bent u van harte uitgenodigd op woensdag 28 juli 2010 vanaf 20.00 uur in de Zandput 5, Noordweg 63, Serooskerke waar de feestelijke opening van de kunstroute wordt verricht door de beroemde Dordtse journalist Hans Berrevoets.

Strekdam in aquarel, 60 x 47 cm,
speciaal gemaakt voor de Kunst- en Cultuurroute
Midden Walcheren 2010,
met het thema “Zo rijk als de zee diep is”

Dit schilderij met de titel “Strekdam” is te bezichtigen en te koop tijdens de Kunstroute op de overzichtstentoonstelling in de Zandput 5, Noordweg 63, Serooskerke. Mijn andere schilderijen zijn te bezichtigen in De Middellandse Zeetuinen van de heer Uilenbroek Middelburgseweg 17, Grijpskerke. Middellandse Zeetuin. Tevens ben ik op die dagen zelf aanwezig op de locatie Middellandse Zeetuin om te vertellen over mijn schilderijen en workshops.
U kunt ook contact opnemen als u geïnteresseerd bent via joke@aquarelleren.nl