Te koop olieverfschilderij Looking up 10 x 10 cm

schilderij kat
“Looking up

H2O Olieverf , Linnen op houten paneel
10 x 10 cm (Giveaway aan een poezen liefhebster)
© Joke Klootwijk 2010

Een schilderijtje in de serie van dieren. Leuk om zo’n snoetje van een poes te schilderen op zo’n 10 x 10 cm formaat!

U ziet dat ik dit schilderijtje ook gemaakt heb in waterverdunbare olieverf. Ik werk graag met deze olieverf, maar na een tijdje pak ik weer traditionele olieverf. Ik gebruik momenteel H2O verf omdat ik tussendoor ook aquarellen maak, dan hoef ik niet zo na te denken over het spoelen van mijn kwasten, omdat dat eigenlijk hetzelfde is als bij aquarelleren!


U kunt contact opnemen als u geïnteresseerd bent via joke@aquarelleren.nl

 

U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.

Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending, verzendkosten en aankoop van een schilderijtje on-line.