Olieverf schilderij Paarse Iris, 10 x 10 cm

Iris
“Paarse Iris”
Olieverf  linnen op houten paneel
10 x 10  cm (zonder lijst)

© Joke Klootwijk 2011 NIET TE KOOP
(Giveaway for a good friend)

Weer eens een klein schilderij geschilderd op linnen op een houten paneeltje 10 x 10 cm. Ik ben gek op bloemen en vooral Irissen zijn mijn favoriet. Dit is de eerste keer dat ik deze bloem heb geschilderd maar ik denk dat ik dat nog wel vaker zal schilderen. In opdracht heb ik deze iris nog een keer geschilderd maar dan in een andere maat.

U kunt contact opnemen in ook zo’n bloemen schilderij in opdracht als u geïnteresseerd bent via joke@aquarelleren.nl

paarse iris
Hierboven ziet u hoe het schilderij paneeltje er uit ziet als u het inlijst. Vraag vrijblijvend prijsopgave voor lijst en paneeltje.

U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.

Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending, verzendkosten en aankoop van een schilderij on-line.