Nieuwe online workshop soft pastel gepubliceerd

online workshop pastel
Softpastel Landschap met bloesem bomen
maat 30 x 40 cm, zonder p.p.
(zonder lijst)
© Joke Klootwijk 2011

 


Ik heb weer tijd gehad om een nieuwe online workshop soft pastel te schrijven. Nr. 3  Landschap met bloesem bomen.
Deze online PDF workshop is vanaf nu beschikbaar op mijn soft pastel website.

Klik hier.

Ik schilder zelf met veel plezier en ben op verzoek van een aantal bezoekers van mijn website een hele tijd geleden begonnen om deze olieverf en soft pastel workshops te schrijven, speciaal voor geïnteresseerde schilders of aspirant schilders. Het is een heel werk, want ik maak van één of twee stappen een foto en beschrijf letterlijk wat ik doe.

Ook de soort en kleur pastelkrijtjes worden beschreven. Ik krijg altijd veel leuke reacties en vragen wanneer er weer eens een nieuwe workshop online komt. Ook hebben mensen soms een verzoek om een bepaald thema.  Dit keer dus het thema landschap. Er is nu een landschap een stilleven en bloemen workshop. Laat het mij weten, dan heb ik misschien volgende keer eens iets voor uw gading!

U kunt contact opnemen als u geïnteresseerd bent in dit soft pastel schilderij via joke@aquarelleren.nl

U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.
Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending, verzendkosten en aankoop van een schilderij on-line.