Plein air aquarel Haventje van Nieuwland

plein air aquarel

Plein Air Aquarel, Haventje van Nieuwland
maat 26 x 38 cm (zonder lijst)
© Joke Klootwijk 2011

Vandaag voor het eerst weer buiten geschilderd met de schildergroep Middelburg georganiseerd door Cees Takkenberg.
De eerste locatie was in het Haventje van Nieuwland, dus inderdaad boten. Maar ik heb een boot geschilderd die nog aan de wal stond. Mede door de windrichting heb ik gekozen om in de luwte te schilderen en niet een boot die in de haven lag aangemeerd. Misschien de volgende keer wel een boot met spiegeling. Het was een mooie zonnige dag, dus iedereen was zeer tevreden en gemotiveerd.
Pleien air schilderen

buiten schilder groep Middelburg
U kunt contact opnemen als u geïnteresseerd bent in deze aquarel of het laten maken van een opdracht via joke@aquarelleren.nl

U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.
Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.

2 thoughts on “Plein air aquarel Haventje van Nieuwland

  1. Dag broer ik zie dat jij je weer inzet voor de “schildersgroep Middelburg” en een van de kreten van Rijk de Gooyer was,”Goed gedaan Jochie”groetjes Arie

    1. Beste Arie, Bedankt voor de gemaakte complimenten, ik heb ze overgebracht aan uw broer, Cees Takkenberg. Cees is de promotor van de zomer buitenschildersgroep Middelburg.
      Een enthousiaste club mensen die een keer per week met veel plezier gezamenlijk in en rond Middelburg plein air schilderen. Er kunnen zich altijd nog mensen aanmelden, iedereen is welkom!
      Met vriendelijke groeten van Joke Klootwijk.

Comments are closed.