Opdracht bruidsboeket rozen

opdracht bruidsboeket schilderen
Opdracht aquarel “Bruidsboeket Rozen met tekst”

Aquarel op Arches Torchon Rough Papier
40 x 60 cm. (VERKOCHT)
© Joke Klootwijk 2011

 

Als opdracht kreeg ik het verzoek om een bruidsboeket te schilderen van roze rozen, met een huwelijkstekst.

Ik kreeg een hele mooie foto aangeleverd met de tekst en ik heb een ontwerp gemaakt. Na goedkeuring ben ik eerst gaan schilderen aan de rozen, nadat men tevreden was met het boeket ben ik pas begonnen met de achtergrond en de tekst. Het was een hele uitdaging, omdat rozen zulke moeilijke bloemen zijn om te schilderen. Net als met een portret moet het wel lijken!
Ook ben ik geen Kalligrafist, dus de letters zijn schilderachtig geschilderd.

U kunt contact opnemen als u geïnteresseerd bent om ook een opdracht in aquarel te laten maken via joke@aquarelleren.nl
Na het bekijken van uw  foto’s voor de opdracht krijgt u van mij prijsopgave en leverdatum

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − drie =