Olieverf Herfst sprookje, maat 24 x 30 cm


“Herfst sprookje”
“autumn fairy tale”
Olieverf op board, maat 24 x 30  cm,

Prijs euro 75,00 +verzendkosten

Ik heb jaren geleden een hele periode achter elkaar aquarellen van paddenstoelen geschilderd. Nu ik momenteel weer veel in de weer ben met olieverf is het leuk om te kijken of ik dat in olieverf net zo leuk vind om te schilderen als in aquarel. Zeker is dat ik het gebruik van de felle kleuren leuk vind en ook merk ik dat ik bijna dezelfde opzet van achtergronden heb als in aquarel!

Dit schilderij is geschilderd en ingezonden voor de DPW. The Fall’s Challenge

Voor een overzicht van mijn paddenstoelen in aquarel klik hier.

U kunt contact opnemen als u geïnteresseerd bent via joke@aquarelleren.nl

U kunt altijd veilig betalen met PayPal. U heeft 30 dagen retour garantie minus retourkosten.

Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − zeventien =