Oilpainting barbapapa -Barba-Joris, 14 x 14 cm

serie portretten van babies
“Barbapapa – barbajoris”
olieverf linnen op paneel
maat 14 x 14 cm
© Joke Klootwijk 2012 (Niet te koop)

Vandaag weer een portretje gepubliceerd uit mijn serie Baby Joris.

Ik heb toch weer op linnen op paneel geschilderd, kijken of ik daar bij blijf of dat ik na een tijdje weer overstap op b.v. doek. Ik ben ook aan het experimenteren met huidkleuren, dat is moeilijk maar zeer interessant. Ik kijk bijvoorbeeld bij andere schilders welk kleurenpalet zij hebben, zo kan ik zelf een wel overwogen keus maken, of ik meer naar de oranjekleurige huidskleur ga of naar de roze kant.

Ik vind voor kinderen naar de iets meer roze kant wel prettiger, anders wordt het zo gauw hard.

Heeft u ook interesse om een portret van een baby te laten schilderen?
U kunt mij vrijblijvend mailen Joke@aquarelleren.nl of bellen 0118 436707, voor vragen of informatie.

 

U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.
Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 4 =