Study in charcoal

ecoline en houtskool op tekenpapier

Model in houtskool
op blauw ecoline gekleurd tekenpapier,
maat 50 x 65 cm.

© Joke Klootwijk 2012

Vandaag was de 5e en laatste keer dat het model kwam poseren, omdat mijn eerdere olieverfstudie gereed was ben ik op een met ecoline blauw gekleurd tekenvel gestart met houtskool en daarna heb ik de hoge lichten opgehoogd met wit pastelkrijt. Sommige toevalligheden in de ecoline heb ik gebruikt als onderdeel van de tekening, zoals haar borst en de ribben. De lichte vlekken in de ecoline, zaten bijna op de goede plaats, dus die heb ik gebruikt.

Volgende week gaan we 4 weken achter elkaar een portret/model tekenen van een zwangere vrouw.

U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.
Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.