Model study in pastel May Wu

pastel model studie

Studie van model MayWu in soft pastel
grijs pastelpapier, maat 57 x 50 cm.

© Joke Klootwijk 2012

 

Dit is mijn studie van afgelopen vrijdag van model MayWu. Het was de laatste les van het seizoen. In september start de klas weer voor een heel schooljaar.

May Wu is een dankbaar model om te schilderen, heel moeilijk, maar reuze boeiend. Ik had maar ruim twee uur, dus de achtergrond (een gebloemd gordijn) dat prachtig paste bij haar zalmkleurige traditionele Chinese jurk, kon ik niet meer schilderen. De ene roos geeft voor mij genoeg houvast om nog een portret te maken, ook omdat we een foto mochten maken van haar. Dus als ik nog tijd over hou in mijn schoolvakantie ga ik zeker nog een portret van haar maken, buiten de studie van neuzen en monden die ik van plan ben om te gaan doen.

U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.
Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 3 =