Bloemen in Acrylverf, maat 20 x 20 cm op doek

geschilderde bloemen in acrylverf
“Bloemen in een glas

Acryl op doek
20 x 20 cm (zonder lijst)
© Joke Klootwijk 2012 (VERKOCHT)

Deze keer na een lange tijd weer eens met acrylverf geschilderd. Mijn goal is om met acryl net zo te schilderen alsof het een olieverf schilderij is. Ik heb een stay wet palet gekocht speciaal voor acryl, dan kan ik mijn verf langer goed houden. Wel spray ik de verf op mijn palet goed in met speciale acryl wetting spray.

U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.
Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − tien =