Baby portret in olieverf in opdracht

kinderportret in opdracht
Portret in opdracht “Little Miss E.

Olieverf op paneel
23 x 23 cm
© Joke Klootwijk 2012

Dit portret is geschilderd in opdracht. De opdrachtgevers hebben vooraf informatie gevraagd over prijs, maat, techniek en werkwijze en na overleg is overeengekomen dat ik eerst een paar foto’s aangeleverd krijg van het kindje zodat we samen tot een geschikt ontwerp konden komen.
Potentiële opdrachtgevers krijgen een goed beeld van mijn schilderwijze als ze de schilderijtjes van baby Joris  of de opdrachten pagina van aquarelleren bekijken.

Na een aantal e-mails over en weer werd er gezamenlijk gekozen voor de beste foto om die te vertalen naar een schilderij in olieverf.

Na overeenstemming over de compositie ben ik een begin gaan maken met het portret. De opdrachtgevers hebben van te voren een bepaalde sfeer en kleurkeuze aan mij opgegeven. Na een aantal weken ben ik met een foto van het schilderij gekomen en de opdrachtgevers hebben toen een paar kleine wijzigingen voorgesteld in het schilderij.

Die wijzigingen heb ik van te voren in Photoshop verbeterd en digitaal via email verstuurd, zodat vooraf duidelijk was wat ik zou gaan veranderen. Slechts een paar streepjes of kleine verbeteringen maken bij een portret vaak een groot verschil!

Na goedkeuring heb ik deze verbeteringen geschilderd en is het portret daarna na pas opgestuurd.

Wilt u ook een portret in opdracht laten schilderen of ben u geïnteresseerd geraakt? Neem vrijblijvend contact op over prijs en mogelijkheden.

Al mijn opdrachten worden uitgevoerd op basis van No-cure-No-Pay.

U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.
Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 2 =