Olieverf portret Jelmer

Jelmer, olieverf op board
“Jelmer”
Olieverf op board, maat  24 x 18 cm.
(Niet te koop)

© Joke Klootwijk 2013

Ik ben nog steeds bezig om portretjes te schilderen, en ik ben erg bezig met mijn nieuwe kleuren op dit moment. Ik maak eerst een studie in pastelpotlood op papier, in dit geval is het etspapier, daarna maak ik eenzelfde studie in potlood om te kijken waar de licht donker verhoudingen in het portret zitten en daarna ga ik pas beginnen aan een olieverfschilderij.

Over een poosje ga ik zijn zusje ook schilderen, maar ik ben nu even druk met andere onderwerpen.

jelmer studies in pastel en potlood en olieverf

Wilt u ook een opdracht laten schilderen van een kind vraag dan naar de prijs en mogelijkheden.

Uit de serie Kinderportretten

 

U kunt contact opnemen als u geïnteresseerd bent via joke@aquarelleren.nl

U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.
Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 + vijf =