Aquarel Apples – Glass and paint

 

Aquarel Apples glass and paint, maat 30 x 50 cm te koop

Aquarel “Apples-Glass and paint”
aquarel maat 30 x 50 cm
© Joke Klootwijk 2014

Een tijdje geleden kwam ik er achter dat ik de documentaire van de BBC 4 had gemist nl. “Apples -Pear and Paint.  over het ontstaan van het stilleven.
Ik dacht dat geeft niet dan kan ik altijd nog de herhaling bekijken via de website, maar niets is minder waar want dit kan alleen als je in de UK woont en met Iplayer. Ik ben een hele tijd aan het zoeken geweest en kwam uiteindelijk op een forum terecht waar nog meer mensen met de vraag kwamen waar ze die mooie documentaire nog konden bekijken en of er soms een dvd van te koop was via de BBC.

Via een link op dit forum heb ik deze documentaire “Apples-Pear and paint” kunnen bekijken en dit is een documentaire zoals alleen de BBC deze kan maken, erg mooi dus!

Ik kan de link van deze website niet meer vinden anders had ik hem hierbij gezet!

De link werkte eerst niet maar als je een paar keer achter elkaar klikt komt er in een ander scherm de film naar boven, alleen kon ik hem niet stopzetten, pauzeren e.d. dus ik heb hem in een keer uitgekeken dit betreft een film van anderhalf uur, van vroegste stillevens tot heden en ik moet zeggen zeer interessant.

Door het zien van deze film ben ik geïnspireerd geraakt om bovenstaande aquarel te maken.

 

U kunt contact opnemen als u geïnteresseerd bent  joke@aquarelleren.nl

U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.
Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + 3 =