Olieverf stilleven met mandarijnen te koop

Olieverf Mandarijnen stilleven, 13 x 18 cm linnen op board te koopOlieverf “Stilleven met mandarijnen”
Maat 13 x 18 cm linnen op board (Verkocht)

© Joke Klootwijk 2016

Ik ben bezig geweest met schilderijen in opdracht met fruit met een donkere achtergrond. Omdat ik het fruit gekocht heb en de steeltjes en het blad zo mooi vind, heb ik ook enkele composities gemaakt voor vrij werk van het fruit met een lichte achtergrond.

 

 

Een schilderij uit de serie fruit

U kunt contact opnemen als u geïnteresseerd bent om een schilderij in opdracht te laten schilderen. joke@aquarelleren.nl U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie. Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.