Portret life studie in soft pastel

Plein air Nikki soft pastel op blauw papier 40 x 30 cm Soft pastel studie op Blauw papier
naar life model, maat 40 x 30 cm

© Joke Klootwijk 2016

Pastel portret Nikki in pastel, maat 40 x 30 cmSoft pastel studie op Geel papier
naar life model, maat 40 x 30 cm

© Joke Klootwijk 2016

Plein air studies uit de serie Pastel portretten

Deze week heb ik op de portret- en modelklas een life studie van 2,5 uur naar model getekend met pastel met een blauwe (koele) papierkleur en verleden week heb ik hetzelfde model in een andere pose getekend op papier met een gele (warme) kleur papier.

Dit allemaal om te bestuderen wat  huidskleuren doen als je verschillende ondergronden gebruikt. Voor mij was het makkelijker om op een donkere achtergrond te schilderen, omdat ik dan vanuit de schaduwen kan werken. En op licht papier moet je donkere huidskleuren toevoegen.

U kunt vrijblijvend contact opnemen als u ook geïnteresseerd bent om een schilderij in opdracht te laten schilderen. joke@aquarelleren.nl

U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie. Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − tien =