Olieverf portret in opdracht baby Sky

Opdracht olieverf Sky maat 23x23 cm op paneelOpdracht olieverf portret “Sky”
op paneel maat 23 x 23 cm

© Joke Klootwijk 2016

 

Een schilderij uit de serie Opdrachten portret.

Een aantal jaren geleden heb ik het zusje van Sky ook geschilderd en nu had ik de taak om een portretje te schilderen op hetzelfde soort paneel passend bij het portret van zijn zus. (Zie opdracht portret little mIss E. hieronder)little-miss E, opdracht portret 23 x 23 cmOpdracht portret Sky met lijst, paneel 23 x 23 cm

U kunt vrijblijvend contact opnemen als u ook geïnteresseerd bent om een schilderij in opdracht te laten schilderen. joke@aquarelleren.nl

U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie. Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + negen =