Deelname 5×5 Small art projects


Deelnemer Small art Zoetermeer

Vanaf 1 juli t/m 27 augustus 2017 is er een Expositie 5×5 cm small art in Zoetermeer waar ik 5 van mijn mini schilderijtjes in olieverf exposeer.

olieverf schilderijtje 5x5 cm op paneel - Joke Klootwijk

Olieverf schilderij op paneel “Roodborstje”
maat 5×5 cm op paneel, te koop tijdens de expositie (Verkocht)

© Joke Klootwijk 2017

Neem hier vast een kijkje naar de andere geëxposeerde schilderijtjes in olieverf.

 

In juli en augustus is de expositie 5×5 SMALL ART te zien in het TERRATORIUM in Zoetermeer. Maar liefst 195 kunstenaars uit heel Nederland exposeren ieder maximaal 5 werken van maximaal 5×5 cm. Het resultaat zal een gevarieerde mix opleveren aan thema’s en materialen. Denk aan kleine portretten, natuurscenes, mini-stillevens, dieren, surrealistisch- en abstract werk. Twee- of driedimensionaal, kleurrijk of juist ingetogen en met of zonder lijst.

Laat je verrassen

De werken zijn een cadeautje om te bekijken maar wellicht ook om te geven. Al het werk wordt namelijk aangeboden tegen betaalbare prijzen. Kom dus ook naar het TERRATORIUM en laat je verrassen! Het concept 5×5 SMALL ART werd bedacht en eerder uitgevoerd door PICTURA in Groningen. De Zoetermeerse kunstenaar Ellen Vermeulen bracht het concept onder de aandacht van Terra Art Projects, die het adopteerde in overleg met het kunstgenootschap. TERRA werd blij verrast door het enthousiasme van de vele kunstenaars om deel te nemen!

GRATIS TE BEZOEKEN:

WOENSDAG T/M ZONDAG VAN 13 – 17 UUR

TERRATORIUM, DORPSSTRAAT 12, ZOETERMEER

 

U kunt contact opnemen als u geïnteresseerd bent in dit schilderij of om een opdracht schilderij te laten maken. joke@aquarelleren.nl

Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − acht =