Aquarel fruitkistje

fruitkistje met appels
“Fruit kistje

Aquarel, maat 21 x 28 cm,
geschilderd op Arches 356 gr. Rough papier.
(VERKOCHT)

© Joke Klootwijk 2011

Ik ben nu aan een serie aquarellen bezig met het thema Licht/donker. Ik was al eerder aan een serie bezig van dat thema in olieverf, maar ik ben nu even overgestapt op aquarel.
Ik had prachtige foto’s gezien op Flickr.com van Simple Pleasure en heb gevraagd of ik daar één of meerdere foto’s van mag gebruiken voor mijn thema.
Dat was geen probleem mits ik de bron erbij vermeld. Dus bij deze bedankt “Simple Pleasure” voor het gebruik van deze prachtige foto. Ik gebruik er misschien nog een paar van je, want het zijn zeer sfeervolle foto’s !

Het thema Licht/donker is zeer uitgebreid, dus dat kan fruit, groente of landschap worden. Maar ik ik hou mij daar nu even een tijdje mee bezig, omdat mij dat nog erg boeit om dat te schilderen in zowel aquarel als olieverf.

U kunt contact opnemen als u geïnteresseerd in het laten maken van een opdracht via joke@aquarelleren.nl

U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.
Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending, verzendkosten en aankoop van een schilderij on-line.

One thought on “Aquarel fruitkistje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vijf =