Portret in olieverf

olieverf portret
Portret
“MJ”
Olieverf op paneel
14 x 14 cm Niet te koop.
© Joke Klootwijk 2011

Voor mijn studie van portret en model schilderen heb ik deze keer een portret gekozen van mijn dochter. Mijn dochter is een vrolijke, altijd lachende vrouw, dus ontzettend moeilijk om daar een portret van te maken. Eigenlijk kan je beter geen lachende mensen portretteren, omdat de ogen kleiner worden door het lachen, er komen andere rimpels en plooien te voorschijn die je bij een traditioneel portret niet hebt. Maar al met al ben ik tevreden het was een goede oefening voor mij om te doen.

U kunt contact opnemen als u geïnteresseerd bent in het laten maken van een opdracht via joke@aquarelleren.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + 17 =