Baby portret in olieverf

Baby portret

Olieverf Baby portret Joris 8 weken,
geschilderd op grijs acryl paneel,
maat 14 x 14 cm
© Joke Klootwijk 2011 (Niet te koop)

Vandaag weer een portretje gepubliceerd uit mijn serie Baby Joris.

Het Zorn palet is een beperkt kleuren palet (zie artikel Zorn palet), dus dan komt er een eenheid in alle portretten. De enige kleur die ik soms toevoeg is ultramarijn en/of alizarine crimson.

Heb ik in de loop van de tijd fel groen nodig, dan voeg ik dat natuurlijk gewoon toe. Maar het principe achter het Zorn palet is, dat je voor de huidskleur dan altijd met de zelfde kleuren werkt. Alleen een grijs paneeltje bevalt mij minder, dus ik ga binnenkort met het volgende portretje weer over op een wit paneel.
U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.
Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 4 =