Joris 9 maanden

Olieverf linnen op paneel," Joris 9 maanden, waar is mijn speelgoed gebleven?", maat 14 x 14 cm
“Joris 9 maanden, waar is mijn speelgoed gebleven?”
olieverf linnen op paneel
maat 14 x 14 cm
© Joke Klootwijk 2012 (Niet te koop)

Vandaag weer een portretje gepubliceerd uit mijn serie Baby Joris.

Baby Joris is inmiddels 9 maanden en kan al aardig rechtop zitten en vindt het net als alle kinderen van die leeftijd leuk om al het speelgoed dat op de kinderstoel ligt naar beneden te gooien en dan stomverbaasd gaat zoeken waar het gebleven is.

Ik ben weer andere paletkleuren aan het uitproberen. Nu ben ik uitgegaan van geel, rood, wit, blauw en omber. Ook heb ik een paar nieuwe penselen aangeschaft van mongoose haar. Om de harde randen van de verf die blijven staan op sommige plekken iets te verzachten. Ik doe dit niet overal want ik vind het mooi als er ook dikkere klodders verf blijven staan. Het is tenslotte olieverf!

 

Heeft u ook interesse om een portret van een baby te laten schilderen?
U kunt mij vrijblijvend mailen Joke@aquarelleren.nl of bellen 0118 436707, voor vragen of informatie.
U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.
Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.