Olieverf “IJsvogel” op aluminium paneel te koop

olieverf IJsvogel 13x13cm op aluminium paneel te koopOlieverf “IJsvogel”
Maat 13 x 13 cm op Aluminium paneel
(Verkocht)

© Joke Klootwijk 2016

Dit schilderij van een IJsvogel is op een aluminium paneel geschilderd, dus dat kan zo als een modern schilderij aan de muur gehangen worden, zonder lijst. Een speciaal ophang haakje van aluminium wordt meegeleverd.

 

Ik heb al vaker op aluminium Dibond geschilderd, maar dan moest ik het zelf eerst 3x voorbewerken met Gesso. Nu heb ik sinds kort paneeltjes van aluminium die vanuit de fabriek voorbewerkt zijn om zo op te schilderen met olieverf. Het voordeel van aluminium is dat het zeer modern oogt, maar ook mooi de kleuren weergeeft het is een super glad paneel dus het schildert heel fijn.

Een schilderij uit de serie vogels

U kunt contact opnemen als u geïnteresseerd bent om een schilderij in opdracht te laten schilderen. joke@aquarelleren.nl U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie. Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 8 =