Stilleven opdracht “Citroenen met glas”

Olieverf opdracht Glas en citroenen, maat 13 x 18 cm op Mus paneel. (Verkocht)Opdracht Olieverf schilderij ”Citroenen met glas”
op Mus paneel, maat 13 x 18 cm (Verkocht)

© Joke Klootwijk 2016

Dit is het eerste schilderij van drie in opdracht, de opdrachtgever had duidelijke ideeën over de stillevens een beetje klassiek met een moderne draai er aan geven, in de kleuren, geel, rood en oranje.

Een schilderij uit de serie Opdrachten

U kunt contact opnemen als u geïnteresseerd bent om een schilderij in opdracht te laten schilderen. joke@aquarelleren.nl U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie. Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 7 =