Geboortekaartje in aquarel

Opdracht Wiegje, Wilg en huisje maat 54 x 39 cm in aquarel als ontwerp voor een geboortekaartje Joke Klootwijk
Aquarel “Wiegje, Wilg en huisje”
in opdracht geschilderd
maat 54 x 39 cm.

© Joke Klootwijk 2016

Een aantal maanden geleden kreeg ik het verzoek om een aquarel in opdracht te schilderen van een Huis, Wilg en wiegje. De aquarel moest zonnig, kleurrijk en geschilderd worden naar een meegestuurd summier ontwerp. De opdrachtgevers wilden de aquarel dan ook gaan gebruiken als ontwerp voor een geboortekaartje.

Dus toen de aquarel gereed was en goedgekeurd heb ik een groot bestand foto meegestuurd om die te gebruiken. Ik weet uit ervaring dat het erg moeilijk is om een aquarel te gebruiken om een kaart van te laten drukken, omdat de subtiele kleurverschillen en de transparantie van een aquarel vaak verloren gaan.

Van de week kreeg ik het kaartje opgestuurd omdat baby Ella inmiddels geboren is en ik moet zeggen het zag er prachtig uit, mooie kwaliteit papier en hele mooie kleuren ik kan niet anders zeggen! De binnenkant van het kaartje was ook bedrukt met een vergroting van de wilg en het wiegje in vervaagde kleuren met daarover heen de tekst. Om privacy redenen kan ik de binnenkant van de kaart niet publiceren, maar het zag er allemaal heel stijlvol en persoonlijk uit. Voor mij een erg leuke opdracht om te schilderen.

Ontwerp geboortekaartje Ella ontwerp Joke Klootwijk aquarellenGeboortje kaartje gedrukt naar ontwerp
van Joke Klootwijk aquarellen
© Joke Klootwijk 2016

Dit is een schilderij uit de serie Opdrachten

U kunt contact opnemen als u geïnteresseerd bent om een opdracht schilderij te laten schilderen joke@aquarelleren.nl

Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 2 =